Allt inom svets Älvsjö öppnar 1 april

Det står nu klart att Svenska Elektrod AB kommer att ta över Lindes försäljningsställe i Älvsjö, söder om Stockholm. Övergången av driften sker den 1 april och samtliga anställda erbjuds att vara kvar i verksamheten som går in under paraplyet “Allt inom svets”.

“Allt inom svets är ett butikskoncept där alla svetsare ska känna sig välkomna och prioriterade för att kunna få hjälp med allt som rör deras verksamhet. Vare sig man behöver byta sin gasflaska, få service/validering av sin svetsmaskin eller köpa förbrukningsmaterial så är man alltid välkommen in till oss.”

– Karl Ericsson, VD Svenska Elektrod AB

Verksamheten är belägen på anrik mark där AGA/Linde har funnits sedan 50-talet med spår från den gamla acetylenfabriken och den stora AGA-skylten. Gasdepån har hittills bara hanterat industrigas och därtill relaterade produkter, men nu när Svenska Elektrod tar över driften kommer det att bli en one-stop-shop för svetsande företag.

“Vi är mycket glada över att ha hittat en kompetent partner som kan ta över och driva vårt försäljningsställe i Älvsjö. Svenska Elektrod AB kompletterar med både svetskompetens och utrustningserbjudande och kommer dessutom kunna tillhandahålla än mer flexibla öppettider. Vi är övertygade om att detta ger kunderna en ännu bättre servicegrad i butiken.”

– Thomas Fuchs, Försäljningschef, Linde Gas AB

Fakta om Allt inom svets Älvsjö: 

  • Försäljningsutbudet omfattar industri- och livsmedelsgas, gasol, kylutrustning samt svetsutrustning; svetsmaskiner, samt service därav, tillsatsmaterial, skyddsutrustning och annan relaterad utrustning/förbrukningsmaterial.
  • Öppettider:
    • måndag – fredag kl 07-17
  • Försäljningsstället erbjuder varuleveranser.
  • Personlig service och rådgivning.
  • Faktura- eller swishbetalning.